Generalităţi
Tipuri de plată
– Ramburs
– OP
– Credit card
– SMS
– PayPal
Scripturi (softuri) magazine virtuale
Module SEO pentru magazinele virtuale
Vânzări online: clienţi existenţi, SEO, AdWords, afiliere

 

Cei care isi doresc un magazin online si vor sa vanda un produs sau un serviciu prin intermediul acestui mediu, o pot face cu usurinta.

Exista numeroase platforme prin care se poate deschide un magazin online, printre care wordpress, joomla sau alte scripturi dedicate, extrem de interesante.

Cel mai cunoscut dintre toate aceste scripturi este WordPress, care este open source si este folosit de extrem de multe societati, atat pentru site-uri de prezentare, cat si pentru magazine. Platforma wordpress contine deja module SEO, astfel incat, optimizarea onsite se face cu mare usurinta.

Un magazin online trebuie sa contina cat mai multe modalitati de plata. Se poate opta pentru ramburs, OP, credit card, sms sau PayPal.

Vanzarile online se pot realiza prin mai multe metode:

  • Catre clienti deja existenti. Fiecare firma are o baza de clienti iar trecerea in mediul online poate sa insemne o facilitate foarte mare pentru acestia;
  • SEO. Optimizarea SEO, dupa cum am precizat mai sus, poate sa aduca vizitatori si potentiali clienti;
  • Adwords. Metoda de promovare a celor de la Google poate sa fie si ea extrem de eficienta;
  • Afiliere. Este o alta metoda de promovare, care poate sa genereze vanzari, insa trebuie sa fie analizata cu mare atentie, deoarece poate aduce atat beneficii, cat si numeoase probleme.